Den här webbplatsen använder cookies. Genom att du fortsätter att använda webbplatsen godkänner du att vi använder cookies. Godkänn
Tävla om Viveca Stens bok Förhandla i affärer (Lava förlag).

Tävling: Vinn Viveca Stens förhandlingsbok

Den populära deckarförfattaren Viveca Sten är också förhandlingsexpert och aktuell med en bok full av tips som gör dig till en bättre förhandlare. Var med och tävla om fem exemplar av den användbara boken Förhandlingar i affärer.

Affärsjuristen och civilekonomen Viveca Sten är numera mest känd som romanförfattare, men arbetar även som rådgivare, styrelseledamot och föreläsare. Handboken Förhandla i affärer utkom första gången 2003 och har varit efterfrågad sedan dess. När upplagan återigen tog slut tyckte Viveca Sten att det var hög tid att uppdatera innehållet eftersom mycket har hänt på 14 år, inte minst som följd av digitaliseringen och globaliseringen.

Nu har du chansen att vinna den uppdaterade utgåvan av Förhandla i affärer (Lava förlag).
Det enda du behöver göra för att delta i tävlingen är att svara på en fråga och mejla svaret till inkorgen@civilekonomen.se
Skriv boktävling i ärenderaden.

Här är frågan:

Viveca Sten är känd för en kriminalromanserie som utspelar sig i ett litet samhälle i Stockholms skärgård. Vad heter stället?

1. Vaxholm
X. Sandhamn
2. Utö

Sista svarsdag är den 14 oktober 2017. Därefter utses fem vinnare som kommer att få var sin bok i posten.

Läs intervjun med Viveca Sten där hon pratar om boken och ger sina bästa förhandlingstips här.