Den här webbplatsen använder cookies. Genom att du fortsätter att använda webbplatsen godkänner du att vi använder cookies. Godkänn

Tävling: Vinn onlinekurser i Excel

Excel har i år avancerat till första plats på listan över de hetaste kompetenserna för ekonomer. Nu har du chansen att utan kostnad förkovra dig i kalkylprogrammet. Var med och tävla om tre onlinepaket med Excel-kurser.

För andra året i rad ordnar Civilekonomen i samarbete med utbildningsföretaget Learnesy en tävling för ekonomer som vill förädla sina kunskaper i kalkylprogrammet Excel. Denna gång ingår mer fördjupning i det kurspaket som tre vinnare får tillgång till under ett år.

Tre olika kurser och totalt 249 korta lektioner ingår i paketen, som är värda cirka 5 000 kronor vardera.
– Learnesys kurser är utvecklade för att snabbt göra dig effektiv i Excel och används i dag vid flera universitet och högskolor i Norden, säger Marcus Andersson på Learnesy.

Läs även: Excel toppar heta listan för ekonomer

Det som krävs för att delta i tävlingen är att svara på frågan nedan och gilla/följa vår Facebooksida som finns här. Vinnarna kommer sedan att annonseras på Facebook.
Maila in svaret till inkorgen@civilekonomen.se senast den 26 november 2017. Skriv ”Excel” i ämnesraden.

Frågan:

När lanserades den första versionen av kalkylprogrammet Excel?

1. 1995

X. 1990

2. 1985

P.S. Det går också att få tillgång till samma Excel-paket till ett kraftigt rabatterat pris. Learnesy erbjuder hela onlinepaketet till Civilekonomens läsare för endast 1 995 kronor exklusive moms. Erbjudandet gäller till och med den 31 december 2017. Mer info här.

Läs även: Så säkrar du upp din framtid

Mer från: ,