Den här webbplatsen använder cookies. Genom att du fortsätter att använda webbplatsen godkänner du att vi använder cookies. Godkänn
Civilekonomernas fullmäktige i november
Civilekonomernas fullmäktigemöte. Till vänster fullmäktiges ordförande Rolf Dickson Könberg bredvid vice ordförande Kenneth Wigrund (längst fram). 

Här klubbas ett historiskt beslut

Den 12 november fattade Civilekonomernas fullmäktige det andra stadgeenliga beslutet att bilda ett nytt förbund tillsammans med Jusek. ”Nu fortsätter vi resan med att skapa ett modernt förbund”, säger Civilekonomernas ordförande Lee Wermelin. Den 16 december fattas beslut om samgåendet av Juseks och Civilekonomernas gemensamma fullmäktige.

Det blev stora applåder efter fullmäktiges enhälliga beslut om att godkänna propositionen om bildandet av ett nytt förbund den 16 december.

Gabriella Karlsson.

På programmet fanns tre beslut att ta: Identitet, politik och riktning för det nya förbundet, frågan om medlemsavgiften samt bildandet av det nya förbundet. Här ställer ledamot Gabriella Karlsson en fråga. 

 

Läs mer: Civilekonomernas ordförande om samgåendet

Äldre slätrakad man med glasögon
Daniel Palm.

 

Ledamot Daniel Palm redogjorde för revisorernas revisionsberättelse.   

 

 

Läs även: Det finns logik i samgåendet

Brunhårig slätrakad man med stora svarta glasögon talar om samgående mellan Civilekonomerna och Jusek
Jens Jacobsson.

Civilekonomernas förbundsdirektör Jens Jacobsson lyfte fram synergierna med det nya förbundet. Gemensamma lokaler, webb och tidning var några exempel

 

Läs också: Nu bildas ett nytt förbund

 

Mer från:

Mer på civilekonomen.se