Lönefrågan

Rimlig lön för ekonomiassistent

Lönefrågan Du är ekonomiassistent på ett företag och din roll har utvecklats. Nu funderar du på vilken lön som kan vara lämplig. Löneexpert Sören Lundgren svarar på en fråga som berör många.
Läs mer >

Gå inte under 50 000 kronor

Lönefrågan Du funderar på vad en rimlig lön for en business controller med ansvar för affärssystem kan vara. Och spelar ytterligare färdigheter, som språkkunskaper, någon roll vid förhandlingen? Löneexpert Sören Lundgren guidar i en lönefråga.
Läs mer >

Vilken bransch är lönsammast?

Lönefrågan Du funderar på framtiden. Men med alla möjligheter som finns är också frågan om lön väsentligt. Finns det skäl att välja bransch efter vilken lön man kan vänta sig? Är det stor skillnad mellan branscherna? Är det IT som betalar bäst? Löneexpert Sören Lundgren guidar i lönedjungeln.
Läs mer >

Du har rätt att vara missnöjd med lönen

Lönefrågan Du har fått lite påslag vid lönerevision de senaste åren och funderar nu på om du fortfarande har en marknadsmässig lön. Löneexpert Sören Lundgren vet mer.
Läs mer >

Så mycket tjänar personalchefen

Lönefrågan Vad är ett rimligt lönekrav för en personalchef på ett stort företag? Civilekonomernas löneexpert Sören Lundgren svarar.
Läs mer >

Auktoriserade inom revision tjänar mer

Lönefrågan Du har jobbat som revisionsassistent sedan examen 2014. Hur ligger din lön jämfört med andra, och vilken utveckling kan du förvänta dig de närmaste åren? Löneexperten Sören Lundgren vet mer.
Läs mer >

Så ser löneläget ut för internrevisorer

Lönefrågan Var jobbar internrevisorerna och hur ser deras löneläge ut? Civilekonomernas löneexpert Sören Lundgren svarar.
Läs mer >

Så hög är en anständig lön

Lönefrågan Du har kommit tillbaka efter föräldraledighet och din tjänst som controller är omgjord. Vad är en rimlig lön för din nya tjänst? Löneexpert Sören Lundgren svarar.
Läs mer >