Den här webbplatsen använder cookies. Genom att du fortsätter att använda webbplatsen godkänner du att vi använder cookies. Godkänn

Tidningen Civilekonomen söker en reporter

Är du en självständig idéspruta som är vass på eller har ett intresse för det digitala? Då kanske du är vår nya reporter.

Tidningen Civilekonomen ges ut av Civilekonomerna som är ett fackförbund för akademiskt utbildade ekonomer. Just nu genomgår förbundet och tidningen en spännande förändringsresa. Därför söker vi dig som är journalist med några års erfarenhet från redaktionellt arbete. Du ska tycka om att ta stort eget ansvar, agera idéspruta och vara bekväm med den nya tekniken.

Vi har en hög utgivningstakt och hög arbetstakt med dagliga nyheter på webben, ett nyhetsbrev och en papperstidning vilket betyder att du måste kunna planera ditt jobb effektivt och självständigt och i samråd med chefredaktören. Du hanterar lika enkelt korta snabba nyheter för webben som längre artiklar för tidningsproduktion.

Du som söker ska kunna eller ha erfarenhet av indesign, wordpress, dfp, Apsis, photoshop eller liknande program och ha kunskaper i eller ett stort intresse kring digitala verktyg som analytics, seo, adwords mm. Du ska ha koll på hur sociala medier hanteras effektivt. Önskvärt är att du kan hantera eller har ett intresse för olika filmprogram för webbpublicering. Självklart behärskar du vanliga planeringsverktyg för kontorsarbete som outlook.

Redaktionen är väldigt liten och produktionstakten är hög vilket innebär att inget jobb är för stort eller för smått.

Vi sätter stor vikt vid personliga egenskaper.

Allmän visstidsanställning, 6 månader med chans till förlängning.

Välkommen med din ansökan och cv till civilekonomen[AT]civilekonomerna.se. Märk din ansökan med ”Civilekonomen – reporter”. Vi vill ha din ansökan senast den 27 oktober. Intervjuer sker löpande.

Vid frågor om tjänsten, mejla civilekonomen[AT]civilekonomerna.se. Märk det mejlet ”Civilekonomen – frågor”.

För fackliga frågor, kontakta Samuel Ellemark på Civilekonomerna – 08 – 556 912 76.

Mer på civilekonomen.se