Den här webbplatsen använder cookies. Genom att du fortsätter att använda webbplatsen godkänner du att vi använder cookies. Godkänn

Annonsera i Civilekonomen

Med en annons i Civilekonomen når du en aktiv och resursstark målgrupp. Medellönen för Civilekonomernas medlemmar är 52 911 kronor i månaden. Antalet läsare är 47 000 (Orvesto konsument helår 2017). TS-upplagan är 44 300 (helår 2017).

Som annonsör i Civilekonomen får du en unik möjlighet att komma i kontakt med köpstarka ekonomer. Bland Sveriges yrkesverksamma civilekonomer är över en tredjedel medlemmar i Civilekonomerna och därmed mottagare av tidningen. Mer än hälften av landets inskrivna ekonomstudenter får också tidningen i brevlådan.

Många annonsörer har upptäckt Civilekonomen som en plats att presentera sig som attraktiv arbetsgivare – inte minst bland de nyutexaminerade. Med Civilekonomen når du också en stor grupp beslutsfattare. Nästan en tredjedel av de yrkesverksamma medlemmarna är chefer någon gång under sin karriär. Medelåldern bland de yrkesverksamma är runt 40 år. En stor andel av läsarna bor i storstäderna. Tidningen har ungefär lika många kvinnliga som manliga läsare.

Fler läser Civilekonomen i dag än för ett år sedan. Våra annonsintäkter har också ökat. Nu jobbar vi stenhårt för att ytterligare förbättra Civilekonomens erbjudande. Läs mer i prislista om allt som finns att se fram emot 2018.

Ladda ner prislistan för 2018.

Temanummer 2018

Specialnummer: Student

Nummer 1: Rekrytering & employer branding
Nummer 2: Digitalisering 
Nummer 3: Controller 
Nummer 4: MBA/Vidareutbildning
Nummer 5: Eget företag
Nummer 6: Young Professionals
Nummer 7: Revision/redovisning
Nummer 8: Ledarskap

Bokning och information:
Erik Tingström, 08-505 73 812
Försäljningsansvariga på Newsfactory.