Den här webbplatsen använder cookies. Genom att du fortsätter att använda webbplatsen godkänner du att vi använder cookies. Godkänn

Annonsera i Civilekonomen

Med en annons i Civilekonomen når du en aktiv och resursstark målgrupp. Medellönen för Civilekonomernas medlemmar är 52 911 kronor i månaden. Antalet läsare är 47 000 (Orvesto konsument helår 2018). TS-upplagan är 44 200 (helår 2018).

Fler läser Civilekonomen i dag än för ett år sedan. Det gäller tidning, nyhetsbrev och webb. Vi når var tredje yrkesverksam ekonom i Sverige och du som annonsör får en tätt sammanhållen plattform där ditt budskap ses av en köpstark, karriärsugen målgrupp.

Civilekonomer som yrkeskår återfinns inom alla branscher. De olika plattformarna når civilekonomer såväl privat som yrkesmässigt. Tidningen Civilekonomen når karriärsugna ekonomer med yrkeserfarenhet – ekonomer som ibland inte själva vet att de vill byta jobb förrän rätt tillfälle dyker upp. Vi når också över hälften av landets alla ekonomstudenter.

Vi känner våra målgrupper väl och vet vad de vill ha. Nu jobbar vi stenhårt för att ytterligare förbättra Civilekonomens erbjudande.

Temanummer 2019

Nummer 1: Karriär
Nummer 2: Controller, redovisning och revision
Nummer 3: Digitalisering
Nummer 4: Student (specialnummer till studenter)
Nummer 5: Utbildning och young professional
Nummer 6: Ledarskap
Nummer 7: Eget företag

Bokning och information:
Erik Tingström, 08-505 73 812
Försäljningsansvarig på Newsfactory.

Ladda ner prislista för Civilekonomen 

Här hittar du tekniska specifikationer för Civilekonomen 2019.