Den här webbplatsen använder cookies. Genom att du fortsätter att använda webbplatsen godkänner du att vi använder cookies. Godkänn

Tävla om gratis Excel-kurser!

Att behärska kalkylprogrammet Excel blir allt viktigare i arbetslivet. Civilekonomen ordnar nu i samarbete med utbildningsföretaget Learnesy en tävling med tre gratis Excel-kurser i potten.

Handelshögskolan i Göteborg och JIBS i Jönköping har i höst infört en särskild onlinekurs i Excel (läs mer här). Bakom kursen står utbildningsföretaget Learnesy. Civilekonomen ordnar nu i samarbete med Learnesy en tävling där tre personer kan vinna var sin gratis onlinekurs, som annars kostar 1 995 kronor styck. ”Excel Komplett” riktar sig till den som är nybörjare eller självlärd i Excel, och som snabbt vill utvecklas i programmet. Totalt består kursen, som vinnarna får tillgång till under ett år, av 15 kapitel och drygt 80 korta lektioner. Varje deltagare får även tillgång till lektionsfiler, prov och övningsuppgifter, och när man är färdig med kursen får man ett personligt kursbevis.

Det enda som krävs för att delta i tävlingen är att svara på en enkel fråga och maila in svaret till inkorgen@civilekonomen.se senast den 7 december 2016. Skriv ”Tävling” i ämnesraden. Vinnarna kommer att annonseras på Civilekonomens Facebooksida.

Frågan:

Vilket företag har utvecklat Excel?

1. Apple

X. Microsoft

2. Oracle

P.S Om det skulle falla sig så att du inte skulle vinna så finns det också ett erbjudande till Civilekonomernas medlemmar som ger 20 procent rabatt på Excel-kursen. Mer info här.

Mer från:

Mer på civilekonomen.se