Den här webbplatsen använder cookies. Genom att du fortsätter att använda webbplatsen godkänner du att vi använder cookies. Godkänn
Finansiell rådgivning som illustrerar KPMG

KPMG bäst i Sverige på skatt

För fjärde året i rad utsågs KPMG till Sveriges bästa skatterådgivare av tidskriften International Tax Review. Priset delades ut vid en gala i London i maj.

KPMG bäst i Sverige på skatt. KPMG Sverige vann båda kategorierna i European Tax Awards i London. Det är fjärde året i rad som KPMG Sverige utnämns till National Tax Firm of the Year och fjärde gången de får priset Transfer Pricing Firm of the Year, i konkurrens med både revisionsfirmor, advokatbyråer och fristående skatterådgivare.

Läs om: Stora skillnader hur skattebrott dokumenteras

– Jag är så stolt över det fantastiska skatteteam jag har glädjen att leda. Det är alla våra medarbetare som åstadkommer de här resultaten tillsammans, säger Tina Zetterlund, chef för KPMG Skatt.

Det är tidskriften International Tax Review som årligen utser National Tax Firm of the Year och National Transfer Pricing Firm of the Year.

– Att KPMG vinner igen beror på att vi fortsätter att utvecklas, till exempel när vi tar fram digitala lösningar som Korus, med syftet att underlätta för våra kunder. Utmärkelserna visar oss också att vår hållbara skatterådgivning uppskattas, säger Tina Zetterlund.

Läs även: Fler ekobrott i Sverige

International Tax Review har bedömt bolagens rådgivning utifrån transaktionsstorlek, innovation och komplexitet. De två sistnämnda kriterierna granskar huruvida rådgivningen är nytänkande och ger mer än de givna och traditionella svaren, framför allt om de bedömda uppdragen innehållit särskilt utmanande, komplexa och unika skattefrågor.

Läs också: Nu behöver kontrollen ha IT-koll

Mer från: ,

Mer på civilekonomen.se