Den här webbplatsen använder cookies. Genom att du fortsätter att använda webbplatsen godkänner du att vi använder cookies. Godkänn
Glada äldre studenter firar

Examen för Executive MBA vid Handelshögskolan i Göteborg

Den 14 juni examinerades 23 deltagare i Executive MBA-programmet vid Handelshögskolan i Göteborg.

Den 14 juni examinerades 23 deltagare i Executive MBA-programmet vid Handelshögskolan i Göteborg.

Utbildningen genomfördes på deltid under 2017-2019 och vänder sig till personer med i snitt 10 års erfarenhet av ledande befattningar.

Läs också: Nästa steg i karriären för dig som är ledare

porträtt kvinna jessica lind petrén– Jag har under utbildningen fått många nya insikter som jag har nytta av i mitt dagliga arbete med hållbarhetsfrågor och affärsutveckling. Kopplingen till forskning ger kunskaperna ett djup och ett arbetssätt som jag kommer att fortsätta att tillämpa när jag vill söka de senaste rönen inom ett område, säger Jessika Lind Petrén, Head of Sustainability and Public Affairs, Stena Metall.

Programmet har en nordisk-asiatisk inriktning. Två gånger under programmet har deltagarna rest till Asien för att få aktuella perspektiv på hur ekonomi och samhälle utvecklas i Kina och Indien, liksom för att uppleva kulturen på plats.

Läs även: Så tar du en MBA på nära håll 

porträtt man scott henshaw– Urvalet av olika föreläsare från industrin, gästande globala professorer och studieresorna till Indien och Kina, har utmanat mitt sätt att vara som ledare och chef, och har försett mig med inspiration om framtida makrotrender, säger Scott Henshaw, Senior Product Manager & Business Development Acoustics, Cochlear Bone Anchored Solutions.

Utbildningen som är på deltid är Sveriges enda Executive MBA, som är Triple Crown-ackrediterad av Association of MBAs (AMBA), EQUIS och AACSB.

Läs om: Göteborgs universitet får Triple crown ackreditering

 

 


ekonom civilekonom civilekonomerna logotypBli medlem

Vet du att som student kan du få gratis medlemsskap hos oss? Du får då tillgång till cv-granskning, studentlitteratur i Bookboon och lönerådgivning. Här kan du också läsa om vilka ekonomiutbildningar som finns och möjliga karriärvägar.

Mer från: , ,

Mer på civilekonomen.se