Den här webbplatsen använder cookies. Genom att du fortsätter att använda webbplatsen godkänner du att vi använder cookies. Godkänn

Civilekonomens sista nummer ute nu

Nu har du fått sista numret av tidningen Civilekonomen i din brevlåda. Läs om controllerns och HR:s utmaningar att samarbeta för att leda organisationen rätt och coronan tvingar oss att jobba på nya sätt, fyra medlemmar berättar om hur coronan påverkat deras arbetsdagar. I höst kommer en ny tidning.

Aktuellt
Fribeloppet slopas i år till följd av coronaepidemin. Som student kan du passa på att extrajobba.

Caset
De företag som anställer seniorer klarar sig bättre än företag som har en mer junior medarbetargrupp, visar en ny svensk studie.

Guiden
Det går trender i ledarskap. Just nu pratas det om att bli mer av en connector än en coach, men vad är det?

Fokus
Coronan har tvingat oss till omställning. Vi har frågat några medlemmar hur deras arbete förändrats.

Karriärtipset
Coach Viveka Andersson om hur du kan få en eventuell arbetsgivare att fokusera på vad du kan istället för på vad hen ser.

Lönefrågan
Vad tjänar en controller inom industrisektorn? Löneexpert Sören Lundgren svarar.

Verktyg
Så gör du när privatlivet tar allt för mycket energi av jobbet. Psykolog Per-Olof Eriksson ger strategier för hur du kan prata med din chef.

Passion
Öl och brittisk ölkultur har följt Robert Dykes under hela livet. Nu har han startat mikrobryggeri med sin pappa. 

Mötet: Magdalena  Kowalczyk
Ett förändrat arbetsliv kräver ett förändrat tänk på arbete. Magdalena Kowalczyk jobbar med sitt personliga varumärke som insats för att stärka  de uppdrag hon anlitas för.

Tema: Ledarskap och controlling – Samarbeta och visualisera
Controller och HR har samma mål, men kan ha svårt att samarbeta. Lär dig visa vad du pratar om, och våga arbeta mer flexibelt. Det vinner både du och dina kollegor på, samtidigt som ni kan bygga upp ett vinnande team.

Mer på civilekonomen.se