Den här webbplatsen använder cookies. Genom att du fortsätter att använda webbplatsen godkänner du att vi använder cookies. Godkänn

Annonsera i Civilekonomen

Med en annons i Civilekonomen når du en aktiv och resursstark målgrupp. Medellönen för Civilekonomernas medlemmar är 51 057 kronor i månaden. Antalet läsare är 47 000 (Orvesto konsument helår 2016). TS-upplagan är 42 500 (helår 2016).

Som annonsör i Civilekonomen får du en unik möjlighet att komma i kontakt med köpstarka ekonomer. Bland Sveriges yrkesverksamma civilekonomer är över en tredjedel medlemmar i Civilekonomerna och därmed mottagare av tidningen. Mer än hälften av landets inskrivna ekonomstudenter får också tidningen i brevlådan.

Många annonsörer har upptäckt Civilekonomen som en plats att presentera sig som attraktiv arbetsgivare – inte minst bland de nyutexaminerade. Med Civilekonomen når du också en stor grupp beslutsfattare. Nästan en tredjedel av de yrkesverksamma medlemmarna är chefer någon gång under sin karriär. Medelåldern bland de yrkesverksamma är runt 40 år. En stor andel av läsarna bor i storstäderna. Tidningen har ungefär lika många kvinnliga som manliga läsare.

Fler läser Civilekonomen i dag än för ett år sedan. Våra annonsintäkter har också ökat. Nu jobbar vi stenhårt för att ytterligare förbättra Civilekonomens erbjudande. Läs mer i prislista om allt som finns att se fram emot 2018.

Ladda ned Civilekonomen prislista och utgivningsschema för 2018

Temanummer 2018

Specialnummer: Student

Nummer 1: Rekrytering & employer branding
Nummer 2: Digitalisering 
Nummer 3: Controller 
Nummer 4: MBA/Vidareutbildning
Nummer 5: Eget företag
Nummer 6: Young Professionals
Nummer 7: Revision/redovisning
Nummer 8: Ledarskap

Bokning och information:
Niklas von Sterneck, 070-350 66 55
Försäljningsansvariga på Tillväxtbolaget